Nyheter

NYHETER

Anmälan öppen till sommarträff 2020

Sommarmöte blir det den 3-5 juli 2020 på Finlandsfärja till Helsingfors.

Vi samlas för årsmöte i Siljaterminalens VIP-lounge. Observera att alla kan delta på årsmötet, alltså även om man inte har möjlighet att följa med till Finland.

Sedan går färjan, vi äter och umgås tillsammans. Och roar oss på båten förstås. Dagen efter blir det egen tid i Helsingfors. BUFA bjuder på sauna och bad i Allas pool. Sedan är det båtfärd hem igen med mer mat och mys.

Alla anmälningsuppgifter finns på BUFA på Facebook eller kontakta elisabet@bufa.se.

Mysig sommarträff i Skåne

 

Basen för sommarträffen den 3-7 juli 2019 var Borstahusens trevliga camping. Det var sju familjer representerade som bodde på campingen och en handfull till som kom på festmiddagen. Som mest var vi 22 personer.
Programmet bjöd på tipspromenad, bangolftävling, en alldeles fantastisk, solig dag på Ven, festmiddag, biståndslotteri och viktigast av allt: massor av prat och skratt. Som vanligt hängde alla ungdomarna med varandra och hade kul till långt in på nätterna.

Tack familjen Rådestig för ett toppentrevligt arrangemang, för härligt Skånefika och för att vi fick hänga i er stuga alla kvällar!   

En ny styrelse på plats efter årsmötet 

 

Hej medlem i BUFA!

Sommarmötet i Borstahusen blev trevligt, givande och roligt. Tack familjen Rådestig som ordnat allt så bra! Rapport kommer.

Årsmötet den 6 juli 2019 har beslutat om en ny styrelse i BUFA. Du kan se hela årsmötet på webben på BUFA på Facebook. Webbsidan Styrelsen är uppdaterad. Tack Helene och Angel för alla era goda insatser under åren i styrelsen!

Välkomna som nya suppleanter Ellie, Julijan och Daniel!


 

 

 

BUFA:s babaprojekt kan fortsätta 2019

 

181128 Tolvskillingshjälpen har beviljat BUFA:s ansökan om bidrag. Nu kan vi skriva ett nytt samarbetsavtal med småbarnshemmet i Pleven och fortsätta att finansiera fem babusjkor. Tio barn kan få en egen baba i två timmar fem dagar i veckan. En insats som vi fått otaliga rapporter om betyder enormt mycket för barnens utveckling både psykiskt och fysiskt. Tack Tolvskillingshjälpen!

 

 

BUFA:s sommarmöte 2018 i Pomorie, Bulgarien

 

181010 En vecka, 26 juni - 3 juli 2018, pratade, skrattade, badade, dansade och sight seeingade representanter för 10 BUFA-familjer i Bulgarien. Vi bodde på jättestora Hotel Sunset Resort i badorten Pomorie, precis vid Svarta havet. Programmet innehöll danslektion i bulgariska ringdanser, utflykt till vingården Stratsin och bulgarisk kväll, och som vanligt var umgänget med BUFA-gänget både mysigt, livligt och givande. Tack familjen Nelson Lindgren som ordnade med både resa och program! Och tack Tania Akalska för all översättning och alla bulgariska kontakter som gjorde programmet så mycket mer givande för oss deltagare!